Tuesday, June 25, 2013

Сватбени тържества

Здравейте!
Не случайно сте попаднали в страницата ми. Тук можете да видите примерни снимки, как може да изглежда сватбеното ви тържество. Изключително държа на цялостното заснемане на сватбата - от подготовката, през фотосесията, до самия край на вечерта. Нестандартното представяне, красивите моменти и качествените кадри са ми страст. Използвайте формата за контакти или телефона. Не се колебайте да направим среща, консултация за изясняване на всички детайли. Получете най-доброто, това не е реклама, а мания!
Предложението ми за заснемане на сватбеното ви тържество включва следните моменти:

Заснемане на събитието е важно да започне още с подготовката на булката и младоженеца, това е важен момент за пресъздаване на вашите емоции.


Задължително отделете поне два часа за сватбена фотосесия, тогава фотографът може да покаже уменията си. Тогава се получават най-добрите кадри.
Много често се случва да снимам на изключително тъмни места, където осветлението е слабо, за да се пресъздаде уют и спокойна атмосфера на тържеството. Затова снимам с обективи с много добра светочувствителност, за да не използвам лампи и светкавици, особено при първите танци и спокойните моменти от вечерта.
Основните ми пакети цени за 2015г са:

Пакет 1: Oбработка на всички кадри, цветови корекции, светлина и др. Подготвяне на кадрите и запис на ДВД диск, индивидуална обложка с дизайн , избор на снимки и текст. Избора на текст върху диска може да бъде избран и от младоженците. Всички кадри се записват на диск във висока резолюция. Пакетът включва заснемане (от взимане на булката до разрязването на сватбената торта, включително и фотосесия в избрано от младоженците време).Продължителност 10часа. 720лв.

Пакет 2: Обработка на всички кадри, цветови корекции, светлина и др. Подготвяне на кадрите и запис на ДВД диск, индивидуална обложка с дизайн , избор на снимки и текст. Изборът на текст върху диска може да бъде избран и от младоженците. Всички кадри се записват на диск във висока резолюция. При желание на клиента мога да представя кадрите и в малък формат за фб. или интернет, за лична употреба и разглеждане. Пакетът включва заснемане (от приготовленията на булката до разрязването на сватбената торта, включително и допълнително внимание за фотосесия в избрано от младоженците време, фотосесия "Trash the Dress" след сватбата). Получавате и 20 кадъра в размер 200х300мм. на хартиен носител, дизайн, и обработка + колажи.

За всички обадили се до края на годината, "пакет 2" е с намалена цена ( 01.06.-31.12..2015г.) 1200лв. - 1000лв.

Към този пакет добавям нова услуга, 10 обработени кадъра "Infrared Photography" към сесията "Trash the Dress".

Моля проверете дали датата за сватбеното ви тържество е свободна, в раздел цени.
Уикендите от май до края на юли вече са заети.


# (за допълнителни часове - доплащането е 70лв/час.)

*Снимките от сватбеното ви тържество получавате до 20 работни дни, след заснемане на тържеството. При експресна поръчка от 3 работни дни +50%

1 comment:

  1. Благодарим за страхотните юнски снимки. Беше прекрасно и удоволствие да направим тази фотосесия. Препоръчваме горещо на всички бъдещи младоженци или хора, които имат нужда от фотограф за някакво събитието, Атанас Димитров!

    Поздрави,
    Дияна и Иван
    София

    ReplyDelete

UA-43518040-1